Grey over Grey

16:42 Sabina Tahirovic 11 Comments


Do you love Grey? For me it is one of my favorite colours. These days when it is so cold and sad (without sunshine) I go for the grey and black colour very often. I really hate winter. I dont even have a mood to wear bright colours. Hopefully I will in my next outfit post because this outfit is really boring. It is more like my everyday uniform. And what about you ? Do you like to wear bright colours in winter ? Or are you the same as me ?

Máte rádi šedou? Je to jedna z mých oblíbených barev. Hlavně teď, když je zima a celkově takové "smutné" počasí, hodně často volím právě šedou nebo černou. Opravdu nemám ráda zimu. Nemám ani náladu si obléct něco živějšího. Doufám, že příští outfit post už nebude tak nudný a nějakou tu barvu do něj přidám. Tohle je opravdu nudný. Je to spíš taková moje každodenní zimní uniforma. A jak jste na tom Vy ? Rádi nosíte živé barvy v zimě ? Nebo jste na tom stejně jako já ?








Coat - Primark
Top - Calliope
Jeans - Stradivarius
Shoes - Adidas
Bag - Michael Kors

11 comments:

  1. Náhodou mě tvůj outfit nepřijde vůbec nudný! Naopak se mi moc líbí jednotlivé odstíny šedé a ta tmavě modrá kabelka k tomu? Nádhera! :))

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Ta černobílá fotka je fakt skvělá! Moc ti to sluší, šedou mám ráda jak v zimě, tak v jiných obdobích. Nejraději mám černou a pak asi šedou s bílou jsou nastejno:-) Moc barev nenosím, občas tmavě červenou nebo modrou, ale jinak moc ne:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. šedá no, prostě... žeru :)

    ReplyDelete
  4. Šedá je dobrá :-) Ty džíny jsou super! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Ani ja teda nie som farebný typ v zime, hoci sa snažím oživiť svoje outfity. Veľmi sa mi to nedarí, no snaha sa cení :) hodí sa ti tá šedá

    Bari Bircak

    ReplyDelete
  6. I love neutrals year round so I think this outfit is great!

    http://elementsofellis.com/

    ReplyDelete
  7. Cute outfit! I absolutely love your coat! Such a beautiful piece!

    xo, mikéla / simplydavelyn.com

    ReplyDelete
  8. Love so much your jacket, you're stunning!

    Shopping Girls

    ReplyDelete
  9. Thank you for visit. I will definitely visit yours :)

    ReplyDelete