Over-knee boots

17:09 Sabina Tahirovic 13 Comments



So it´s autumn already! I am not a big fan of this season but of course the nature looks beautiful so it´s a great time for a walk. I went for one today and took few photos of my outfit. I finally found over-knee boots I´ve always dreamed of. I bought them In Stradivarius and I wear them a lot recently. And finally I have a job! Well I am happy I got a job but am not sure if it is the right one for me. Will see after some time. Who knows me knows that I love traveling so hopefully I will move abroad again. If it would be up on me I would have never moved away from England. It is too late now and I regret it a lot... Anyway how do you feel about autumn? Do you love this season?

Podzim je tady! Nejsem velkým fanouškem tohoto období, ale je super na procházky v přírodě, protože příroda je na podzim opravdu okouzlující. Na jednu jsem se dnes vydala a nafotila Vám můj outfit. Konečně jsem sehnala moje vysněné kozačky. Koupila jsem je v obchodě Stradivarius a nosím je teď opravdu často. A mám novinku.. konečně mám práci! Jsem ráda, že konečně nějakou mám, ale nejsem si jistá jestli to je ta pravá práce pro mě... Uvidím po nějakém čase. Kdo mě zná ví, že miluji cestování a moc doufám, že se zase odstěhuji někam do zahraničí! Kdyby bylo rozhodnutí jen na mě, nikdy by jsem neopustila Anglii... bohužel už je pozdě a mám v hlavě plno výčitek a lituji toho... Nicméně jaký je Váš postoj k podzimu? Máte ho rádi? 









Bag - Michael Kors
Coat & Boots - Stradivarius
Dress - New look
Scarf - Primark

13 comments:

  1. Šála a kabelka je skvelá :) Veľmi ti to pristane.

    Mám nový blog, budem rada za každú návštevu či pravidelného čitateľa :)
    http://nicolland.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  2. kozačky se mi moc líbí :) já mám prostě smůlu, že mi každé odstávají :( vždycky si musím nechat zužovat u ševce a to mne nebaví, tak nosím radši kotníkáče :D ale na jiných je obdivuji a tobě moc sluší .) Mary Magdalene

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji :) já měla strašnou radost, že mi jsou uplé.

      Delete
  3. This is the perfect fall outfit! Those boots are amazing and I love your cozy scarf! Congrats on your new job! I hope you end up liking it :)

    http://elementsofellis.com/

    ReplyDelete
  4. Já podzim moc nemusím, ale co se módy týče je super! :-) Sluší ti to moc :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Ta kabelka je skvělá! A přeji hodně štěstí v nové práci!:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Tak ty botky vypadají hoodně super!
    Style by Eliza

    ReplyDelete