Grey knitted cardigan

17:39 Sabina Tahirovic 10 Comments


Surely most of you know the situation when you buy something from new collection because you like it so much and then after a while it is in sale section. This happens to me very often. Recently I bought a black cardigan in Stradivarius which you could have seen HERE and now it was on sale for less than half of the original price... You can guess how I felt. I couldn´t react differently than to buy another one in other colour. So I picked up the grey one and here it is. Anyway in last post I told you about my trip to Brussel next week. To be honest I really look forward to it but I am quiet scared after all the stuff that have happened recently.

Určitě to většina z Vás zná, koupíte si nějaký kousek, který se Vám strašně líbí z nové kolekce a zanedlouho je ve výprodeji za zlomek ceny. No pokud to neznáte, tak Vám závidím, protože mně se to děje skoro pořád. Nedávno jsem si koupila černý svetr (kabát) ve Stradivarius, který jste mohli vidět TADY a teď ho měli ve slevě o více než polovinu. Prostě mám na to smůlu. Nemohla jsem na to zareagoval jinak, než se jsem si koupila další v jiné barvě... To jsem prostě já. Jinak v minulém článku jsem psala, že příští týden jedu na 2 dny do Bruselu. Upřímně se tam moc těším, ale celkem se i bojím po tom, co se stalo v Paříži a nejen tam, ale co se v této době děje snad všude... Člověk aby se bál cestovat.







Coat, Top - Stradivarius
Jeans - Amisu
Shoes - Adidas
Bag - Primark

10 comments:

  1. Ten top má moc hezkou barvu a střih:) Jinak to s těmi slevami se mi stalo už mnohokrát! Hold jsem na tohle strašný smolař!:D

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) asi nás teda bude víc smolařů :D :)

      Delete
  2. Sluší ti to, fakt pěkný outfit! A ani se nedivím, že se toho cestování obáváš, já to vnímám celkem podobně... Držim palce. :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji :) Nakonec jsme nikam nejeli, když jsme slyšeli co se stalo o víkendu.

      Delete
  3. Cestovat se určitě neboj. Nevím proč bychom měli kvůli tomuhle jakkoliv ukazovat nějaký strach a hystericky se chovat(viz zrušení rosvícení vánočního stroměcku), když o mnohem vyšší pravděpodobnost je, že tě třeba pěejede auto.
    To k tomu. K outfitu jsem ještě chtěla řict, že ti to moooc sluší ! Jsi krásná holka :)

    ReplyDelete
  4. Ten top je úžasnej, moc se mi líbí a krásně ti pasuje :))) jinak ti to samozřejmě celkově moc sluší :)
    One blondie life

    ReplyDelete
  5. That happens to me too! Anytime I buy something for full price, it ends up going on sale, but if I wait for the item to go on sale, it usually sells out before I buy it. The struggle is real! lol

    http://elementsofellis.com/

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. In love with this look. So effortless and so urban chic <3 Also love the shoes girl!
    Sending love from www.shebebutfierce.com XOXO

    ReplyDelete