BLACK & BLACK

12:53 Sabina Tahirovic 6 Comments


I don´t know why but I wear a lot of black outfits the last days. Maybe it´s because of the weather here in England. It is raining almost every day and when it´s not, it is cloudy and windy. I am really not going to miss the weather. Can´t wait to be back in Czech and enjoy the real summer (yaay just 2 more days).

Nevím čím to je, ale poslední dobou nosím hodně černých outfitů. Nejspíš je to tím počasím tady v Anglii. Skoro každý den tady prší a když ne, tak je zataženo a fouká vítr. V takovém počasí nemám náladu na nějaké barevné outfity a hlavně se mi nechce nic moc kombinovat a vymýšlet, tak sáhnu po osvědčené černé. Nemůžu se dočkat až dojedu do Česka a užiji si pravé léto (už jen 2 dny).






Bag - Michael Kors
Crop top & Vest - New Look
Jeans - Primark
Shoes - River Island

6 comments:

  1. že pravé leto... pre mňa je pravé leto niekde pri mori, kde 30-stupňové teploty zmierni vlhký vánok mora, či samotná morská voda. ale ak máš rada vnútrozemskú suchotu, tak sa máš na čo tešiť ;) :P.

    inka, krásny outfit a ako vždy ti to nesmierne pristane!
    Kejmy <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky mám ráda léto u moře, ale myslela jsem to hlavně tím počasím, že v Anglii pořád jen pršelo a jako léto to nevypadalo :)

      Delete
  2. skvělý outfit, sice na léto trochu tmavý, ale vlastně proč ne, líbí se ty hlavně croptop a vesta!

    ReplyDelete