STRIPES AND HAT

20:14 Sabina Tahirovic 12 Comments


How are you everyone? I am back with another outfit post. This one is from Sunday.  You know I told you on Saturday that I was in Birmingham for shopping and didn´t buy much. So unexpected happend.. I went there on Sunday as well and spent more money. Someone kill me. I wrote you about the sales (especially in VS) so I had to go there again right? Well I am happy I did because later when I got home I read on instagram that the sales were just till Monday! How lucky I am? Or maybe it wasn´t true :D . Who knows. Anyway I have something new from there (you could see it on my insta) and also bought a new pair of shoes in Kurt Geiger. I love their shoes! Will never have enought of them. So I spent some money again... I will dissapoint those who believed in me. I am just a human (human who loves shopping and doesnt know when to stop)

Jak se všichni máte? Jsem zpátky s dalším outfitem. Tento je z neděle. V sobotu jsem Vám psala, že jsem byla nakupovat v Birminghamu, a že všude byly slevy (hlavně Victorias Secret) a já si nic moc nekoupila. No tak já se rozhodla, že se tam v neděli vrátím a něco víc si koupím. Někdo mě zabte! Jenže jak jsem se tam mohla nevrátit, když skoro vše bylo za polovičku? Nakonec jsem byla šťastná, že jsem tam vyrazila, protože po příchodu domů jsem na instagramu četla, že akce trvají jen do pondělí. To je štěstí! Nebo to taky možná nebyla pravda, ale radost mi to stejně udělalo. Takže mám nějaké nové kousky z VS (mohli jste je vidět na instagramu) a taky nový pár bot z Kurt Geigera. Miluji jejich boty! Těch nikdy nebudu mít dost. Takže jsem zase utratila pár penízků.. Asi zklamu ty, kteří ve mně věřili, ale jsem taky jen člověk ( člověk, který miluje nakupování a vůbec neví, kdy přestat)










Hat, top, jeans and bag - Primark
Shoes - New look
Watch - River island

12 comments:

  1. Replies
    1. Arent they? ^^ I absolutely love them! Thank you for your stop and comment Collen :)

      Delete
  2. Despite the simple look is beautiful :)

    *XoXo www.helenaprimeira.blogspot.pt

    ReplyDelete
  3. Na fotkách si vždy krásna a veľmi sa mi páči Tvoj štýl obliekania. Dúfam, že sa zúčastníš v SÚŤAŽI u mňa na blogu. Si srdečne pozvaná :-) Hrá sa o krásne ceny. Držím palce :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji Kati :) Určitě! Jdu se tam kouknout :)

      Delete
  4. This is one of my favourite looks of yours lovely. Smart but casual and SO chic :)

    Elle
    www.theellenextdoor.com
    xx

    ReplyDelete
  5. Gorgeous outfit and pictures hun x

    The Belle Narrative

    ReplyDelete