PU-LEATHER SKORT

22:44 Sabina Tahirovic 12 Comments


This is my outfit from today. I finally wanted to style my pu-leather skorts so I wore them with basic top and slip-on shoes. I went to work today so I wanted it to be comfy. After work we (me and my boyfriend) went to Birmingham for shopping. OMG if you could see that.. The SALE signs are everywhere! I think I should stay at home for couple of next weeks or my purse and card will really cry... I went to Victorias secret and spent there about an hour! Yes really an hour.. They have a lot of stuff for half price and it was so hard to choose something. I bought something for my sister because it is her birthday in few weeks and bought myself just eye mask because I promised I am not shopping so much this month. But to be honest I think I will go back next week and buy something anyway ( I know I am crazy, addicted... whatever...).

Toto je můj dnešní outfit. Konečně jsem chtěla vytáhnout moje koženkové skorty. Nakombinovala jsem je jen s obyčejným tričkem a slipon botama. Byla jsem dnes v práci na přesčase, takže jsem chtěla aby to bylo pohodlné a nyvpadalo to moc "výstředně". Prostě obyčejný pohodlný outfit. Po práci jsme s přítelem vyrazili do Birminghamu za nákupy. Kdyby jste to viděli! Nápisy SLEVY jsou úplně všude! Vážně na každém kroku. Nejspíš bych měla příštích pár týdnů zůstat zavřená doma jinak budu úplně na mizině. Zašla jsem si jen do Victorias Secret a strávila tak kolem hodiny! Vážně hodinu v jednom obchodě (ani ne moc velkým). Strašně moc věcí bylo za polovinu. Fakt neskutečný. Vybrala jsem něco pro svou sestru k narozeninám a sobě bohužel koupila jen masku na oči (na spaní), protože jsem slíbila, že už tolik nakupovat nebudu. Abych řekla pravdu, tak si myslím, že se tam příští týden vrátím a něco koupím i sobě. Já vím jsem strašná, nepoučitelná, závislá atd atd.. Co nadělám.










¨




Shoes, Necklace - River Island
Skort, Top, Cardigan - primark

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ah who can resist the sales, especially a cheeky victoria secret one ;)
    Love the skirt and bag btw!

    Dana || fashion-dew.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nádherná kytička! <3 A máš opravdu povedené ombre... :)
    Corculum♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuji :) kyticku jsem dostala od pritele <3 umi potesit:)

      Delete
  4. I love how you dressed down your skort! Sounds like you came across an amazing sale! Good job for not giving into temptation!

    P.S. Visit my blog to enter to win a personalized necklace :)

    http://elementsofellis.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kacie :) Yeah the sales were incredible and thats why I unfortunately gave into temptation... You can read in my new post. I will definitely visit your site ;)

      Delete
  5. Love your cardigan!!

    xo, mikéla / simplydavelyn.com

    ReplyDelete
  6. To naprosto znám! Nemůžu se pohybovat nikde, kde jsou slevy, jinak bych neměla ani korunu! Je to děsné, na mě slevy působí jako magnet. Ale musím šetřit, jedu do zahraničí na stáž, takže bych byla schopna utratit i stipendium :D
    CHIC Adriana

    ReplyDelete