WINTER COSY SWEATER

21:07 Sabina Tahirovic 6 Comments


Přidávám dnešní outfit. Asi po měsíci jsme konečně mohli s přítelem strávit víkend spolu, protože normálně o víkendu pracuje, ale dnes měl volno. Takže jsme si udělali výlet do Birminghamu, jak jinak než za nákupy. Dneska byla celkem dost zima, ale i přesto jsem si vzala jen tento "svetřík" (je dost teplý) a bylo dobře. Dokonce jsem potkala i pár holek jen v slabounkém svetříku a ještě k tomu ho měly rozeplý, což jsem nechápala... já bych asi zmrzla. Chtěla jsem si koupit nějakou kabelku v Michael Kors, protože už z dálky na mně křičely nápisy SALE, ale nakonec se mi zlevněné kabelky moc nelíbily a ja nechtěla utratit 200liber za kabelku, tak jsem si to namířila do Kurt Geiger a koupila si krásný kožený boty za 50 liber (ze 150..) takže jsem spokojená. A jak trávíte víkend Vy ? 


This is my outfit of the day. Finally after one month I could spend the weekend with my boyfriend because normally he works on weekends so we went to Birmingham for shopping. It was quiet freezy today but even though I wore just this sweater (but it is quiet warm and cosy) so it was ok. I met few girls just in a thin sweaters which they wore unbuttoned.. I would freeze. Anyway I wanted to buy some bag at Michael kors because I saw the SALE signs but at the end I did not because all the bag in sale were not my type so i went to Kurt Geiger and I bought shoes for 50pounds (from 150) so I am happy. And how do you spend your weekend ?

--
PS: please follow me on LB and hype my outfits: LOOKBOOOK(last look)











bag- River Island , Sweater, shoes, beaine,jeans- Primark

6 comments:

  1. Love the sweater and the scarf, and the bag is great too!


    http://jeansandroses.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Adore the color-block design of your bag, it's really chic! Cute beanie too, it's really lovely!

    Prudence
    www.prudencepetitestyle.wordpress.com

    ReplyDelete
  3. na mňa máš na sebe príliš veľa vzorov... detail na taške + džíny a sveter vytvárajú vzor svojou tkanou/pletenou väzbou. ešte k tomu čiapka s nápisom. si krásna, outfit je mladiství, ale menej je niekedy viac, aj keď ti to na fotkách veľmi pristane! :).
    len tak ďalej, len si na to dávaj pozor, aby to nakoniec nevyznelo všetko veľmi gýčovo :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za komentář a za názor :) . Přiznávám, že k té kabelce, která je hodně vzorovaná se ten svetr moc nehodí,ale abych byla upřímná je to jediný "neutrální" jaký mám. Ta kabelka se těžce kombinuje :D ..

      Delete