PRIMARK HAUL | OCTOBER

14:31 Sabina Tahirovic 1 Comments



Tak jsem zase byla nakupovat. Popravdě jsem v Primarku skoro každý den, protože je po cestě z práce, takže tyto kousky jsou nastřádané za celý tento týden. Nakupovat jsem šla s tím, že potřebuji zimní kabát a černé slip on boty. Kabát jsem si zamilovala hned na první pohled, takže musel se mnou domů a boty jsem nakonec sehnala v River Island, takže tento jeden kousek není z Primarku.

So I went shopping again. To be honest I am in Primark almost every day because it is on my way home from work. I went shopping for coat and slip on shoes. The coat was love on the first sight so it had to go home with me and slip on i found in River Island so this one thing is not from Primark.



Prvním úlovkem jsou tyto boty s výkrojemi. Strašně se mi líbily a na noze vypadají úžasně a stály jen 4 libry :D :)



Dalším kouskem je tato vínová kabelka za 5 liber.

Psaníčko jsem už ukazovala v předchozím příspěvku, stálo 2 libry. Stahovací punčochy za 2,50 libry.



Overal mi je sice kratší, ale za tu cenu jsem ho vzala a budu ho nosit :D stál 5liber. A oranžové teplé šaty za 5 liber.


Z tohoto kabátku mám největší radost. Je přesně takový jaký jsem sháněla, takže mám radost, že jsem ho našla a ještě k tomu jen za 22liber. Měly v šedé a béžové.

 Nakonec zmiňované Slip on z River Islandu. Hledala jsem je ve všech obchodech po městě a až nakonec v posledním obchodě jsem je našla. Stály mě 22liber :) .



1 comment:

  1. pěkné vánoce! :)
    http://assecondmoments.blogspot.cz/2014/12/christmas-my-outfit-of-day.html

    ReplyDelete