DECEMBER HAUL

18:29 Sabina Tahirovic 4 Comments


Tak konečně přidávám úlovky za prosinec. Přemýšlela jsem zda mám nákupy nafotit nebo natočit video. Popravdě mě točení Haul videí láká, ale nevím, zda by o to byl zájem. Bylo by to určitě lepší, protože moje fotky oblečení jsou vážně hrozný a já to vím, ale bohužel teď nemám žádný prostor, kde je fotit, takže pak fotky vypadají tak jak vypadají. Snad už příští měsíc budeme ve vlastním bytě a já budu moct konečně fotit a věnovat se plně blogu.
--
So finally I post my december haul. I was thinking if I should post a video of the haul or just photos. To be honest It really attracts me to film a haul video but I don´t know if you would be interested in. It would be better because my photos are really bad and I know that but unfortunately I don´t have more space now to do it better so it looks how it looks like. Hopefully we will be in our own flat the next month so I will finally have more time and space to do everything better.


 Prvními kousky jsou náhrdelníky z Primarku. První je za 2 libry.
Necklaces from primark. First for 2 pounds.


Dále jsem si koupila anglický Vogue, který jsem vždycky moc chtěla, ale jsem zklamaná, protože přes polovinu stránek jsou jen reklamy a skoro žádné články, tam nejsou...
I bought english Vogue which I always wanted but I am dissapointed because almost half of pages are just advertisements..

Dalším super úlovkem je tato krásná kabelka, která mě stála jen 4 libry v primarku a to nebyla ani ve slevě.. Jsem z ni nadšená, vypadá krásně.
Next thing is this beautiful small bag which cost me just 4 pounds in Primark and it was not in sale.. I am excited of it, it is stunning.

Náramky za 1libru z poundlandu a kapsička na drobné nebo mobil za 1l. z Primarku. Chtěla jsem ji na mobil, ale bohužel se mi do toho nevleze, tak ji použiji jako peněženku na drobný do práce.
Bracelets for 1 pound and coins purse as well.

 Čelenky za 1 libru.
Hairbands for 1 pound.

 Pantene - 1l. TRESemme - 4l - zanechá opravdu krásně hladké a lesklé vlasy a lépe se i rozčesávají, jsem z tohoto produktu nadšená.
Pantene for 1 pound and TRESemme for 4 pounds in sale - it makes really soft and shiny hair. Iam excited of this product.

Tyhle tenisky jsou původně na cvičení, ale já je hodlám nosit normálně ven, do města a asi i do práce. Jsou fakt krásný. Skoro každý se mně ptal jestli to jsou Nike, protože tak vypadají.
This trainers are meant to be for working out but I want to weat them normally out, to city and to work. They are really stunning. Almost everyone asked me if they are NIKE shoes because it looks similar.

Tahle noční košile mně dostala. Původně jsem myslela, že je to tričko, ale když jsem zjistila, že je to  noční košile, tak jsem si to bez přemýšlení vzala. Je opravdu krásná a stála 3 libry.
This nightgown got me. I thought it is just long top but when I found out it is a nightgown I had to take it to be mine. It cost me 3 pounds in sale.

Tyto šaty jsem si v obchodě ani nezkoušela a rovnou si je vzala. Prvně jsem myslela, že jsem se špatně podívala na cenovku, ale opravdu mě stály jen 1 libru, zlevněné z 10. Takhle na fotce možná moc hezky nevypadají, ale na postavě jsou úžasné. Krásně obepnou postavu a moc se mi líbí ty 3/4 rukávy.
I did not even try this dress on in the store. I thought I did not see it right but I did. It really cost me just 1 pound from 10 pounds! That´s a real bargain ! I know the dress does not look very nice in this photo but it is stunning and flattering.

Po těchhle šatech jsem už pokukovala dříve, ale nerozhodla jsem si je koupit. Teď je měli ve slevě za 5 liber, tak jsem si je konečně vzala a jsou fakt super! Když je mám na sobě, vypadá to jako bych měla sukni a tričko, ale jsou to šaty a moc se mi na nich líbí ty kamínky u krku.
I saw this dress befaore and I liked it but I did not buy it. Now it was on sale for just 5 pounds so there was nothing to think about and I bought it. I like the rhinestones on neck.

 Další kousek je tento kabát taky z Primarku. Bohužel neměli mou velikost takže mám o 1-2 čísla větší, ale i tak se mi líbí a stál 10liber
Next thing I bought is this coat from Primark. unfortunately they did not have my size so it is quite big but I still like it. It was for 10 pounds.


Tyhle lodičky jsem už ukazovala TADY. Jsou z New looku za 9 liber.
I showed these shoes before Here. They are from new look for 9 pounds.

Zimní botky z Primarku za 5 liber. Super teplý a krásný, jen mně bohužel trošku tlačí (nejspíš kvůli tomu kožíšku). Snad se trošku roztáhnou.
Winter shoes from primark for 5 pounds. Super warm and nice but they are a little bit smaller so i hope they will stretch out.

Sukýnka za 3 libry.
This skirt for 3 pounds.

Tahle sukně nevypadá na fotce moc hezky, ale ve skutečnosti je krásná. Je to jednoduchá sukně s mikinového materiálu a má rukávy, takže na postavě to vypadá, jako mikina uvázaná kolem pasu. Stála mě 2 libry.
This one does not look nice in this photo but it looks really nice on. It is just simple black mini skirt made from thicker material and it has sleeves so it looks like a sweatshirt wrapped around your waist. i love it. It cost me 2 pounds.


Původně jsem šla jen pro tu první černo-bílou kabelku, ale když jsem zahlídla tuto a tu cenu, tak jsme si ji prostě musela vzít. Je krásná a moc se mi líbí, že nemá žádné kovové aplikace, takže ji mohu kombinovat ke všemu. Stála 3,50.
Originally I went to Primark for the first one bag the black and white but when I saw this one I fell in love. I had to buy it. It looks so beautifull and it does not have any metal on it so I can wear it with anything. it cost me 3,5 pounds.

Zimní čepka za 3 libry. Dostala mě tím nápisem!
Winter beanie for 3 pounds. I love the text on it !

Tenhle klobouk jsem měla na Wishlistu už celkem dlouho a konečně je můj. Primark - 8liber.
This hat was on my wishlist so iam happy I bought it. Primark -8 pounds.

Popravdě nevím jak tento kousek nazvat. Přehoz? možná... No stálo to 3 libry a přemýšlela jsem, že to budu nosit buďto v létě na plavky nebo k crop topu a high-waisted kraťasům.
I don´t know how to call this. Cardigan? Plaid? maybe.. it cost me 3 pounds and I want to wear it in summer on bikinis or with some high waisted shorts and crop top. I think it would look stunning and I can´t wait to wear it.

Košile z New looku za 8 liber. Omlouvám se, že je tak pomačkaná, musím ji vyžehlit :D ..
Shirt from New look for 8 pounds. I am sorry it is scratched I need to iron it.

Svetřík za 8 liber.
Jumper for 8 pounds.

Krajkovaný top za 2 libry. Na léto si myslím, že je ideální a krásný. Pod něj jen bandeau top a kraťasy a může se jít. Už se těším na léto !
Laced top for just 2 pounds! I think it is ideal item for summer. I will wear it with a bandeau top and shorts.

Peplum top za 3 libry. Na fotce vypadá neforemně, ale krásně sedí na postavě.
Peplum top for 3pounds. Even if it does not look like in this photo, it is really flattering and stunning.

Tyhle šaty jsem už taky ukazovala v minulém článku (videu) Byly koupeny na Silvestr. Stály 5 liber.
I bought this dress for New years Eve for 5 pounds.


Další šaty za 5 liber. Tyhle jsem si koupila kvůli barvám. Na fotce jsou trošku jiné než ve skutečnosti, ale hodí se mi k růžovým lodičkám z minulého Haulu.
Another dress for 5 pounds. I bought this one because of the colors. It looks quite different in the photo but it matches my pink pumps from previous haul.

Sukně po 3 librách.
Each skirt for 3 pounds.

A další kabelka... Poslední dobou jsem si nějak oblíbila tyto maličké kabelky.
And another bag.. I like these small bags.

Crop top z Miss Selfridge za 5 liber. Strašně mně zaujal svým střihem a i barvou.
Crop top from Miss Selfridge for 5 pounds. I love the shape and color.

Svetr z Primarku za 7 liber.
Cardigan from primark for 7 pounds !

Tadáá konečně to je vše ! Snad se konečně příště rozhodnu natočit video, nebo alespoň nafotím vše lépe. A doufám, že příští měsíc už toho tolik nenakoupím, protože popravdě to už nemám kam dávat. Protože máme pronajatý jen pokoj, tak mám jen jednu skřín společně s přítelem a tam už se nevleze ani špendlík :D..

Tadada it is finnaly all ! Hopefully I will decide to film the Haul video next month or I will take better pictures of the clothes. And I hope I will not buy so many things the next month because to be honest I don´t have more space to store it. We have just one small room with small closet together with my boyfriend so I have no more space for clothes.


4 comments:

  1. Ten poslední svetr se mi líbí moc :) Moc pěkné nákupy :)
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ach ty šaty a a ten svetr je úžasný ♥

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  3. Krásné věcičky jsi si nakoupila :))
    A máš moc hezký blog, přidávám se k pravidelným čtenářkám :)

    dominikasart.blogspot.cz

    ReplyDelete