WHAT I GOT FOR XMAS

08:00 Sabina Tahirovic 7 Comments


Tento rok jsem slavila první Vánoce v Anglii a zároveň první Vánoce s přítelem, takže jsem moc dárků nedostala, ale z každého mám radost. Prvním dárkem jsou hodinky River Island od přítele. Jsou krásný, ale musím si je nechat zkrátit.

This years Christmas was my first in UK and first spent together with my boyfriend so I did not get a lot of presents but I love every one of them ! First present is this watch RI from my boyfriend. 




Sestra se mně ptala, co si přeji a mě napadl Tangle teezer, protože jsem si ho vždy přála a 38mm kulmu, takže jsem dostala to, o co jsem si řekla a jsem maximálně spokojená.
My sister asked me what I wish to get so I told her I want tangle teezer and haircurler and i got exactly what I wanted so Iam 100% satisfied.


Mamka mi poslala elektrický kartáček, z kterého mám taky velkou radost.
My mom sent me this toothbrush which I am happy I got.


Další dárek od přítele je tato nádherná kabelka River Island. Všechny dárky od přítele jsou z RI, za co jsem moc ráda, protože sama tam moc často nenakupuji.
Another gift from my boyfriend is this beautiful handbag from River Island. All the presents from my boyfriend are from River Island what Iam really happy for that because I dont shop there very often.



Nakonec peněženka, kterou jsem už nutně potřebovala.
Last but now least is this purse which i really needed.


Vím, že toho není moc, ale ze všeho mám radost. Dostala jsem ještě další dárky, ale ty jsem nefotila. Byly to ponožky, kosmetický balíček, sladkosti a poukázka do Primarku, kterou jsem už vyčerpala :D.. 
I know it is just few thinks but Iam happy I got them. I got few more things like socks, sweets and Primark gift card but I already used it :D.

7 comments:

  1. Ahoj,
    dostala jsi krásné dárky. Moc se mi tvůj blog líbí, stala jsem se čtenářem.;)
    Budu ráda, když zavítáš ke mně na blog.
    http://slawarehouse.blogspot.cz/
    YouTube kanál

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj :)
      děkuji za komentář, ráda se k tobě kouknu :).

      Delete
  2. Ta kabelka, ta teda je!! Nádherná! Pokud přítel vybíral sám, tak má fakt dobrý vkus a chci taky takovýho chlapa! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přítel vybíral sám :) . Popravdě jsem se divila, když jsem dárek rozbalila, protože se mi většinou moc do vkusu netrefí, ale teď se trefil parádně se všema dárkama! :)

      Delete
  3. ta kabelka je skvela! ja v river island nakupovala asi jen jednou, uz hoodne davno, ale maji moc hezke veci za docela prijatelnou cenu :)

    http://claudiasnewlife.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano mají tam krásné věci a i ta cena není špatná, ale já většinou nakupuji v New looku a Primarku, protože mi cenově přijdou přijatelnější a taky tam mají krásné věci. Proto jsem ráda, že mi přítel nakoupil v RI :)..

      Delete
  4. Ta kabelka je super!

    http://lifestylebybb.blogspot.cz/

    ReplyDelete