MAY HAUL (Victorias Secret, Primark, New look...)

18:19 Sabina Tahirovic 6 Comments


I am back with my new (May) Haul. I bought a lot of things but I didnt take photos of all of them. It is always hard to show you what I bought in the previous month because I was already using a lot of them and I dont even remember everything I bought. So I took photos of few which I knew where they are and I was sure I bought it in May. I really need to stop shopping so much. I know I say that almost every day but now I mean it seriously! Well I always meant it seriously and how it ended? So there won´t be so big hauls from now! Because I really need to control myself. I also decided to write my posts in Czech language as well (I used to do it from the beggining of my blogging) because I still have few Czech followers and maybe I will be going back to Czech someday (hopefully not but who knows). The last few days I was thinking about my future a lot. What do I want to do? Where do I want to live? I am not sure and I have to decide in the next few months. It is not so easy. I change my mind almost every day. One day I am feeling like going back to Czech (bad days), then moving to London, Ireland, Mallorka... It is so hard to decide... God I wish it would be easy and I would just definitely know where I want to live. I still have about 3 month for thinking. And why do I want to move? Well it is more like we should move. The company I work for is going to move near Nottingham in few months so I will be unemployed (or I can move there and still work for the company but I am not sure if I want to. It is in countryside-not for me). We could still stay here and search for a new job but there is this problem with my boyfriend- he can´t find job here. So yeah, that is it. Now what to do? What would you recommend me? I know it is my decision but I am helpless. I still want to go to London but I am scared I wouldn´t find a job there and then nobody would rent us anything there. 
Now let´s have a look at my haul.

Jsem zpátky s květnovým haulem. Nakoupila jsem si vážně hodně věcí, ale bohužel jsem je všechny nevyfotila. Když ono je to těžký psát o Haulu za předchozí měsíc, když už si ani pořádně nepamatuju, co všechno jsem si koupila a hlavně potom všechno hledat, abych to mohla nafotit. Takže jsem vyfotila aspoň těch pár, o kterých jsem věděla, kde jsou a byla jsem si jistá, že jsem je koupila v květnu. Jinak už bych opravdu měla přestat tak moc nakupovat. Já vím, že to říkám pořád a nakonec jak to dopadá , ale teď to myslím vážně! Vždycky jsem to myslela vážně, ale nevadí. Takže nejspíš už nebudou každý měsíc tak velké Hauly jako do teď, protože se už vážně musím kontrolovat. Taky jsem se rozhodla psát články i v češtině (jak jste si už asi stačili všimnout, pokud tento článek čtete), protože mám pár čtenářů i z Čr a možná se v budoucnu zase přestěhuji do Čr. (upřímně doufám, že ne, ale kdo ví). Posledních pár dní hodně přemýšlím o budoucnosti. Kde chci žít? Co chci dělat? Nejsem si jistá a to se musím v pár příštích měsících rozhodnout. Není to vůbec lehké. Jednou říkám, že bych se vrátila zpátky (to mám asi zrovna hodně blbý den) a jindy zase, že chci do Londýna, Irska, na Malorku...Je těžké se rozhodnout, i když to tak možná nevypadá... Bože kéž by to bylo lehké a já se věděla rozhodnout. Stále mám na to kolem 3 měsíců. A proč se vlastně chci stěhovat? Je to spíše tak, že bychom se přestěhovat měli. Společnost, pro kterou teď pracuji, se bude stěhovat do blízkosti Nottinghamu, takže budu bez práce. Můžu se tam přestěhovat a dál pro firmu pracovat, ale je to na venkově a to prostě ke mně nejde. Necítila bych se tam dobře, já patřím do města. Můžeme zůstat tady a hledat znovu práci, ale můj přítel tady žádnou dlouhodobou práci nemůže najít. To jen já měla štěstí, takže to moc dobrý nápad není. Teď co dělat? Co byste mi doporučili Vy? Vím, že se musím rozhodnout sama, ale když já už jsem bezradná a nevím si rady. Je to vážně těžký rozhodnutí. Srdce mi říká, abych jela do Londýna, ale bojím se, že nenajdu práci a nikdo nám nepronajme byt. 
Teď už konečně ten Haul.


I picked up just few panties in Victorias Secret. 7 pieces for 20 pounds? You can never go wrong with them.

Vybrala jsem si pár kalhotek ve Victorias secret. 7 kousků za 20 liber? proč ne.


Now few cosmetics that I bought. First thing which I am most excited of is my new Roberto Cavalli perfume. It smells so (sooooo) good! I love it! And I bought it just for 35 pounds! Really just 35 pounds for 75ml! Bargain.

Taky jsem si koupila pár kosmetických produktů. Nejvíc nadšená jsem z nového parfému od Roberto Cavalli. Ta vůně je úžasná! Voní vážně nádherně a stál mně jen 35 liber!! Úžasný.


I saw this Rimmel London lip lacquer in Poundland and I decided to give it a try. Why not for one pound. And I am so happy I did it! This lipgloss (lacquer or whatever they call it) is amazing! It is not so glossy as normal lipgloss (yeah maybe thats why it is not called lipgloss. clever) and it dries really quickly so it looks like lipstick. I will definitely go back and buy more colors.

Uviděla jsem tento "lak" na rty od Rimmelu v poundlandu a rozhodla jsem se mu dát šanci.  Proč taky ne za jednu libru. A nakonec jsem štastná, že jsem to udělala, protože je úžasný! Není tak moc lesklý jako normální lesky (možná je to tím, že to není lesk ale "lak" že jo...) a rychle schne, takže vypadá jako matná rtěnka. Určitě půjdu koupit více barev.


And another "pound" product is this mini Manhattan palette which came with a nail polish in set. Just wanted to give it a try.

Další "librová" věcička je tato mini paletka očních stínu od značky Manhattan. Byla v balení spolu s lakem na nehty a za ty peníze jsem si řekla, že to zkusím.


This Aloe gel is from my holidays because I burned a lot and this helped me..

Tento Aloe gel jsem si koupila na dovolené, protože jsem byla hodně spálená a toto mi vážně pomohlo. Super věc.


Just two basic nail polishes. The gold one is the one which came with the Manhattan palette.

2 laky na nehty. Ten zlatý byl v balení s tou Manhattan paletkou.


This one is horrible. I knew it will be bad but I bought it anyway. I didn´t take any nail polish to my holidays with me so I needed to buy one. The color is nice but thats all.

Tento lak je fakt strašný. Věděla jsem, že nebude moc dobrý, ale i tak jsem ho koupila. Nevzala jsem si s sebou žádný lak na dovolenou, takže jsem si potřebovala nějaký koupit. Tenhle má fakt pěknou barvu, ale to je vše. 


 Now few souvenirs from Canary Islands. I bought the necklace for me and blue one for my boyfriend so we have something as a memory and then I chose the ankle bracelet and the little beautiful jewel-box with a cute lizard on it.

Teď pár suvenýrů z dovolené na Kanárech. Koupila jsem si náhrdelník, který jsem koupila i přítelovi, ale v modré barvě. Dál jsem si vybrala tento krásný náramek na nohu s mušličkama a k tomu mini šperkovničku s roztomilou ještěrkou. 


Who knows me well knows that I love shoes with wide heels. Maybe it is because I can´t walk on the thin ones but anyway I love it! I think it is chic, ellegant and also comfortable. So I chose these ones in New look for 8 pounds and I will wear them a lot this summer!

Kdo mě dobře zná, ví, že miluji boty se širokým podpatkem. Možná je to tím, že neumím chodit na normálních slabých. Mně se ale líbí. Jsou šik, elegantní a zároveň pohodlný. Takže jsem si vybrala tyto v New looku ve slevě za 8 liber a už teď vím, že je budu toto léto nosit fakt často!


Few Primark shoes. The gold ones for 5 pounds and the next ones with the high sole for 3 pounds (I also bought them with black and white with stripes)

Teď nějaké boty z Primarku. Ty zlaté stály 5 liber a ty druhé s vysokou podrážkou stály jen 3 libry (proto jsem si je koupila ještě v proužkovaném provedení)



Primark again. Skirt for 8 pounds (I am sorry I didn´t iron it.) and top for 4 pounds.

Znovu Primark. Sukně za 8 liber (omlouvám se, že není vyžehlená, nebyl čas) a top za 4 libry.


How cute are these shorts? I absolutely love them! I love the color, pattern and the cute ball-laced-something on the edges. And just for 3 pounds! They had a lot of patterns and colours.

No nejsou tyhle kraťásky roztomilý? Já je miluju! Mají super barvu, vzor a hlavně to roztomilý kuličkovo-krajkový lemování. Stály pouhý 3 libry a měly hrozně moc vzorů a barev.


I also visited one store in Fuerteventura. It was called Shana. maybe you know it maybe not. I did not hear about it before. So I chose this playsuit for 5 euro.

Taky jsem navštívila obchůdky na Fuerteventura. Tenhle overal je z obchodu Shana. Možná jste o něm nekdy slyšeli, já ne. Stál pouhých 5 euro a vypadá úžasně.


Bikini from primark for about 10 pounds (don´t remember it exactly). And I like them a lot. They are comfortable and look great on.

Plavky opět z Primarku za myslím 10 liber (nevím, nepamatuji si přesně). Moc se mi líbí, jsou pohodlné a hlavně vypadají skvěle na postavě. 


Another bikini but just the top from H&M for 4 pounds. I love this one the most. My new fave bikini top because it also looks like a crop top si I can wear just a highwaisted shorts, skirt with it and it looks great.

Další plavky, ale tentokrát jen vršek. Je z H&M za 4 libry a je úplně úžasný, protože vypadá jako crop top, takže ho můžu nosit k šortkám nebo sukni  a vypadá to skvěle.


Now one more thing from Shana is this basic midi skirt. I bought it in two colours - grey and burgundy. Why not for 3 euros.

Další věc z dovolené je tato midi sukně. Koupila jsem si dvě. Jednu šedou a jednu vínovou. Každá stála 3 eura. 



And this is the end of my Haul post. Did you like it ? I will be happy for every single comment you leave.

A to je vše. Co na to říkáte? Líbí se Vám něco nebo to není Váš styl? Budu vděčná za každý komentář.

6 comments:

  1. Lovely post!! Really nice!!

    xx Olivia

    www.hellooliviablog.com

    ReplyDelete
  2. Tie kraťasy sú dokonalé ♥

    ReplyDelete
  3. I love Primark, amazing clothes :) following you now xx

    ReplyDelete
  4. Aww, I've been feeling the same way you have been for a while now, too. I'm fresh off A Levels and don't have the necessary fund to further my education and I've been feeling super lost, but seeing as how life works in such mysterious ways, I'm sure you'll figure it out soon. Wishing you lots of luck and sending lots of love over. <3

    May x • THE MAYDENbloglovin'

    P.S Love ALL your picks! The Primark shoes are gorg and the crop is just lovely!

    ReplyDelete
  5. Oh thank you May. I wish you a lot of luck too :)

    ReplyDelete